Loket

 

Vragen uit de markt, conceptuitwerking, toetsing op haalbaarheid en businessmodellen zijn belangrijke speerpunten binnen ons centrum. Er zijn vier primaire functies in dit centrum.

1. Loketfunctie
Nieuwe concepten worden getest in samenwerking met partners. Vraagstukken worden opgepakt met marktpartijen, overheid en beleidsmakers. Technologische ontwikkelingen worden onderzocht op bruikbaarheid en toepasbaarheid. In samenwerking met onder andere breedtesport Eindhoven, aangepaste sporten (Blixembosch) en turnen (Den Bosch), wordt gekeken hoe nieuwe vraagstukken worden gefaciliteerd en waar mogelijk ondergebracht.

2. Toepasbare kennis ontwikkelen tot spin-off 
Sportinnovaties worden getoetst op haalbaarheid en toepasbaarheid in het werkveld. Ontwikkelingen worden getoetst op kansen in de markt, afgestemd met mogelijke financiers. 

3. Opleiden 
Thema's als bewegend leren, digitalisering van bewegingsonderwijs, technologische kennis verbinden met kennis van bewegingsonderwijs en bewegingsinnovaties. 

4. Test- en meetomgeving
Het fysieke Innovation en Inspiration Center is gelegen in Helmond, waar Embedded Fitness en Janssen-Fritsen gevestigd zijn. Hoogwaardige real-life testen en metingen kunnen er uitgevoerd worden. Hier worden conceptideeën uitgewerkt, demonstraties gegeven en prototypen ontwikkeld. 

Ja, ik wil hier meer over weten

Vul de naam van uw organisatie in

Kies de juiste titel

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw familienaam in

Vul hier uw straatnaam, huisnummer

Vul hier de postcode van uw gemeente in

Vul hier de naam van uw gemeente in

Vul hier uw telefoonnummer in

Vul hier uw e-mailadres in

Stel hier uw vraag

Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Selecteer ja om de nieuwsbrief te ontvangen.

Ik ga akkoord met de gegevensverwerking zoals in het privacy statement.

CAPTCHA image