De winnaar van de Basketbal Challenge is bekend! Bekijk hier de video van de loting!
Vragen? Bel ons op 0492-530930

3 redenen waarom de multifunctionele mat meerwaarde biedt in jouw speellokaal

Klaar voor ieder avontuur!

Speciaal voor het speellokaal hebben wij een nieuwe mat ontworpen. In tegenstelling tot de standaard gymzaal-valmat is deze mat lichter en compacter, perfect afgestemd op zowel de gebruikers als de beschikbare ruimte in een gemiddeld speellokaal.

De mat is van belang om kinderen veilig te laten landen, te laten stoeien en dient als een comfortabele ondergrond voor beweegoefeningen. Opgroeiende kinderen krijgen tijdens het spelen vaak te maken met vallen en opstaan, en met deze mat wordt dit stukken plezieriger. In deze blog belichten wij drie redenen waarom deze mat een waardevolle toevoeging is voor jouw speellokaal!

Drie producten in Ă©Ă©n Drie producten in Ă©Ă©n

1. Deze mat is een valmat, lange mat en rechthoekmat in Ă©Ă©n

De mat bestaat uit twee losse delen. Elk deel is 1,5 meter breed, 2 meter lang en 15 centimeter hoog. De mat kan op verschillende manieren worden gebruikt: gestapeld als valmat (belasting tot 30 kg), met de korte kanten gekoppeld als een lange mat, en met de lange kanten gekoppeld als een rechthoekmat. De klittenbandstroken zorgen ervoor dat je de twee delen kunt koppelen zonder dat de verbinding losschiet. Drie producten in Ă©Ă©n!

2. De bisonyl hoes is duurzaam, brandwerend en is eenvoudig schoon te maken

Deze mat is voorzien van een PVC bisonyl hoes, wat de mat bijzonder stevig en duurzaam maakt. Daarbij is bisonyl brandwerend en kun je de hoes gemakkelijk schoonmaken. Op de hoes zijn ook oranje grepen voorzien, zodat je de mat beter kunt verplaatsen.

Sterk, brandwerend en hygiënisch Sterk, brandwerend en hygiënisch

Multifunctionele mat speellokaal
Artikelnummer: 1573600
€ 1.160,00 excl. btw
€ 1.403,60 incl. btw

3. De mat blijft stevig op de grond liggen dankzij antislip op de onderzijde

Een mat moet natuurlijk niet verplaatsen als je erop landt. Daarom hebben wij deze mat voorzien van een antislip op de onderzijde. Slijtvast, zodat je kunt blijven vertrouwen op de antislip kwaliteit, gymles na gymles.

Bekijk de multifunctionele mat voor het speellokaal op de productpagina! Deze mat maakt onderdeel uit van ons uitgebreide assortiment producten en toestellen voor het speellokaal. Bekijk onze speciale Just For Kids catalogus met een overzicht van alle producten en toestellen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor inrichting? Neem dan contact met ons op! Wij helpen jou graag met een antwoord op iedere vraag!