Welkom op onze nieuwe website!
Vragen? Bel ons op 0492-530930

Eerste Urban Sports gymzaal opgeleverd

Janssen-Fritsen heeft recentelijk de eerste gymzaal met het thema Urban Sports opgeleverd. De themazaal ligt in het Rotterdamse Delfshaven en is ontwikkeld samen met Sportbedrijf Rotterdam, gymdocenten en overige gebruikers.

Behoefte

Sportbedrijf Rotterdam wil ieder jaar een themazaal inrichten. Het thema moet passen bij de zaal en bij de wijk. Voor Gymzaal Bulgaarsestraat in Delfshaven kozen ze een urban thema omdat in deze wijk behoefte was aan een plek voor urban sports.


Meer over Urban Sports themazaal


Inrichting gymzaal

De gymzaal moet onder andere activiteiten als freerunning, calisthenics en streetdance kunnen faciliteren. Overdag moet hij ook door basisscholen gebruikt kunnen worden. Bij de inrichting is daar rekening mee gehouden. We hebben onder andere een Wall Jumper, Boulderwand en Kjubwand (met attributen voor calisthenics en freerunning) geïnstalleerd. Ook vind je in de gymzaal een rekstokinstallatie, een verticaal verplaatsbare basket met gasveer en modulaire freerunblokken.

In overleg met de gemeente Rotterdam hebben graffitikunstenaars uit de wijk de zaal een urban look and feel gegeven, zowel binnen als buiten.


Meer over het inrichten van een accommodatie


Wil jij ook zo’n prachtige thema-accommodatie?

Neem dan contact met ons op. Wij werken graag een persoonlijk voorstel voor je uit.