Dat is raak! Maak kennis met onze voordeelsets boksmateriaal! Sla HIER je slag!
Vragen? Bel ons op 0492-530930

Eindeloze mogelijkheden in nieuwe ASM Gymzaal van Sterrenschool Zevenaar

Janssen-Fritsen heeft samen met de experts van het Athletic Skills Model een spiksplinternieuwe ASM Gymzaal ingericht voor de Sterrenschool in Zevenaar. Met gepaste trots delen we hier enkele foto’s.

Uitdagend

De mensen van ASM hebben voor de zaal een uitdagend en volledig inrichtingsplan gemaakt. De wensen en de huisstijlkleuren van de Sterrenschool waren daarbij het uitgangspunt. Janssen-Fritsen heeft meegekeken naar de praktische haalbaarheid van het plan. Voor een aantal toepassingen hebben we een functionele oplossing bedacht. Daarbij ging het bijvoorbeeld om de positionering en de montage van de baskets en het leveren van custom made materialen, zoals landingsmatten en lange matten.


Plezier

Dankzij de combinatie van ASM patronen op de vloer, de wanden en de matten is deze gymzaal een gevarieerde en uitdagende omgeving voor de leerlingen van de Sterrenschool. Ze kunnen hier kennismaken met een breed activiteitenaanbod en met plezier sporten, spelen en oefenen. Ze zullen er beter door leren bewegen en beter met elkaar leren omgaan.

Lef

Adjunct-directeur Femke Riphagen van Sterrenschool Zevenaar vat de samenwerking met ASM en Janssen-Fritsen in een woord samen: lef. “Vanuit alle partijen was er een stukje lef nodig”, legt ze uit. “Iedereen moest anders denken.” Riphagen is erg te spreken over het eindresultaat: “De mogelijkheden in de gymzaal zijn eindeloos.”


ASM PLAYCE School

Aan de basis van de nieuwe gymzaal van de Sterrenschool ligt het innovatieve ASM PLAYCE School concept. Dat heeft vele mogelijkheden en toepassingen en het stimuleert het gevarieerd en multifunctioneel gebruik van gymzalen en speel- of sporthallen. Met ASM PLAYCE School organiseer je eenvoudig klassikale lessen, individuele oefeningen en spelvormen in kleine groepen.

Wil jij ook een custom made ASM PLAYCE School?

Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag.


Meer over de ASM PLAYCE School zaal


Meer over de ASM sporttoestellen