Dat is raak! Maak kennis met onze voordeelsets boksmateriaal! Sla HIER je slag!
Vragen? Bel ons op 0492-530930

Janssen-Fritsen levert turnmateriaal voor World Gymnaestrada Amsterdam 2023

Komende zomer zullen deelnemers aan de World Gymnaestrada gebruik maken van toestellen en materialen van Janssen-Fritsen. De organisatie van het grote gymnastiekevenement, dat van 30 juli tot en met 5 augustus 2023 plaatsvindt in Amsterdam, spreekt van een logische keuze. Janssen-Fritsen heeft een goede reputatie als leverancier van turntoestellen voor de Olympische Spelen in Mexico, München, Barcelona, Athene, Peking, Rio de Janeiro en Tokio.

Janssen-Fritsen leverde in het verleden al eerder materiaal voor de World Gymnaestrada. Die geschiedenis gaat zelfs terug tot 1953. Van der Horst: ,,En onze zusteronderneming Spieth Gymnastics, dat ook onderdeel is van de Abéo-Group, heeft ook meermalen producten geleverd. We kennen de reputatie van de World Gymnaestrada, dat grote aantallen deelnemers kent en daarmee het grootste gymevenement van de wereld is, dus goed. Het is voor ons als Janssen-Fritsen een prachtige gelegenheid om al die sporters in staat te stellen met onze materialen te werken.”

De ruim vijftig deelnemende landen hebben in de voorbije maanden allemaal hun wensen bij de organisatie neer kunnen leggen. Aan de hand van de inventarisatielijsten die bij de World Gymnaestrada in Dornbirn (2019) werden gemaakt, kon bovendien al een goede inschatting worden gemaakt hoeveel specifieke toestellen, matten en airtracks nodig waren.

Een flink deel van de materialen komt van de KNGU. Janssen-Fritsen is sinds jaar en dag partner van de Nederlandse turn- en gymnastiekbond en leverde al het nodige materiaal voor wedstrijden en demonstraties. Wat niet voorradig was, werd onlangs besteld.

Van der Horst: “Door nu al spijkers met koppen te slaan zijn zowel wij als producent en leverancier als de organisatie verzekerd van tijdige levering.”
Op onze vernieuwde website kun je ons volledige assortiment turnmateriaal bekijken en bestellen. Van kleine materialen zoals turnmatjes tot een wedstrijd evenwichtsbalk of herenbrug. Wil je meer informatie over ons turnmateriaal of wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Denk bijvoorbeeld aan (her)inrichting. Neem dan contact op met een van onze vertegenwoordigers.

Kunnen wij jou helpen?


Neem contact met ons op