De winnaar van de Basketbal Challenge is bekend! Bekijk hier de video van de loting!
Vragen? Bel ons op 0492-530930

De Buitengymzaal

Alle vertrouwde aspecten van de gymzaal brengen we naar buiten

Onze expertise op een andere locatie

Al 70 jaar leveren wij gymtoestellen en sportmateriaal voor bewegingsonderwijs, zaal- en buitensport en het turnen. Wij verzorgen totaalinrichtingen, variërend van vaste toestellen aan wanden en plafonds tot verplaatsbare producten op de vloer. Door ontwikkelingen zoals COVID-19 en de verplichte tweede gymles op basisscholen, is de behoefte ontstaan om ook de buitenruimte te benutten voor sport. Daarom hebben we een nieuw concept ontworpen om aan deze groeiende vraag te voldoen.

Solide basisproduct

Het basisstation van onze Buitengymzaal, een vierkant metalen frame, omvat ringstellen, een klimtouwinstallatie, een evenwichtsbalk en een indianenbrug. Geplaatst op een zachte shockpad, optioneel met kunstgras afgewerkt. Bediening voor klimtouwinstallatie en ringstellen in twee kasten. Zonder klimtouwen en ringstellen kan het basisstation zonder toezicht worden gebruikt. De indianenbrug is loskoppelbaar, waardoor ruimte ontstaat voor andere toestellen of producten.

Het basisstation

Evenwichtsbalk

Gebruik de evenwichtsbalk voor balanceeroefeningen. Dit product wordt gemonteerd tussen twee hoekpalen. Stevig en solide dankzij de 6 extra poten onder de balk. Keuze voor hout of composiet. De balk kan worden vervangen door de balanceerschotels, die onderdeel zijn van het aanbod extra stations. Het loopoppervlak is 10 cm breed.

Ringstellen

Het basisstation wordt standaard geleverd met twee ringstellenÂą. De ringstellen zijn uitgerust met een veiligheidsketting en een gepatenteerde JF-veiligheidssluiting. De ringkettingen zijn verwerkt in een kast bevestigd aan de hoekpaal. De ringen kunnen worden verwijderd zodat je andere zwaai- en/of klimaccessoires kunt bevestigen aan de touwen, zoals trapezestokken, schommels, touwladders of klimnetten.

Indianenbrug

De indianenbrug biedt een vergelijkbare uitdaging als de evenwichtsbalk, alleen is een touwbrug minder stabiel en moet je meer lichamelijke inspanning leveren. Dit product wordt gekoppeld aan twee hoekpalen en kan snel en eenvoudig worden verwijderd, zodat er ruimte ontstaat voor het plaatsen van andere toestellen en producten.

Klimtouwen

Een klimtouwinstallatieÂą vraagt om een stevige en veilige constructie. Het frame van het basisstation is hier optimaal op voorbereid. De touwen zijn bevestigd aan karabijnhaken boven in het frame en kunnen ook verwijderd worden. Met de bediening in de kast kunnen de touwen worden verplaatst.

Âą Wanneer de klimtouwinstallatie en ringstellen zijn verwijderd kan het basisstation ook zonder toezicht van een vakdocent worden gebruikt.

De 12 extra stations

Verplaatsbaar buitenassortiment

Zes verplaatsbare producten

Om de inrichting van de Buitengymzaal compleet te maken hebben wij zes verplaatsbare producten uit ons assortiment geschikt gemaakt voor buitengebruik: de turnmat, valmat, turnbank, trapezoĂŻde, foambalk en het beweegblok.

Naast het weerbestendig maken van de producten hebben we ook de uitstraling veranderd zodat de producten goed aansluiten op het geheel van basisstation en de extra stations.

De productafbeeldingen op deze webpagina dienen ter illustratie en weergave van ons productconcept. Het uiterlijk en de specificaties van de uiteindelijke producten kunnen nog worden aangepast. Neem voor de meest actuele informatie contact met ons op.

TrapezoĂŻde TrapezoĂŻde

Gymbank Gymbank

Aanschaf, realisatie en onderhoud

Een Buitengymzaal voor jouw school of sportaccommodatie. Dat is een goed idee! Maar what’s next?

1. Gesprek met onze vertegenwoordiger

Onze vertegenwoordiger komt bij je langs en praat jou helemaal bij over alle mogelijkheden van de Buitengymzaal.

2. Plan van aanpak

Ieder project levert een uniek resultaat op omdat de combinatie van basisstation met extra stations en verplaatsbare producten Ă©Ă©n wordt met de omgeving van de school of sportaccommodatie. Natuurlijk gaan wij iedere keer opnieuw voor een prachtig resultaat! Wat zijn de mogelijkheden voor jouw locatie? Dat werken wij uit in de vorm van een op maat gemaakte offerte.

3. Realisatie

Wij streven ernaar de Buitengymzaal binnen 8 tot 12 weken te realiseren op jouw terrein. Na oplevering volgt er een gebruikersinstructie waarbij wij alle gebruikers de kans geven om duidelijk de werking van alle onderdelen te kunnen zien en uitproberen.

4. Onderhoud

Veiligheid heeft voor ons topprioriteit. Onze monteurs zijn door het gerenommeerde keuringsinstituut TĂśV optimaal voorbereid om met gedegen onderhoud en inspectie jouw Buitengymzaal in topconditie te houden.

Ik wil graag contact over de buitengymzaal!
Contactgegevens
* Dit veld is verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *

Catalogus