De winnaar van de Basketbal Challenge is bekend! Bekijk hier de video van de loting!
Vragen? Bel ons op 0492-530930

Vooruitblik naar de World Gymnaestrada 2023

Nog 9 dagen en dan gaat het gebeuren: de World Gymnaestrada zal gaan beginnen! Een fantastisch sportevenement dat zal plaatsvinden in Amsterdam!

Wat is de World Gymnaestrada?

De World Gymnaestrada is een wereldwijd evenement dat elke vier jaar plaatsvindt en zich onderscheidt door zijn niet-competitieve karakter. Met het grootste aantal actieve deelnemers van alle gymsportevenementen, staat het open voor mensen van alle geslachten, leeftijden, rassen, religies, culturen, vaardigheden en sociale statussen. Het sportevenement wordt op verschillende locaties in Amsterdam gehouden; in de RAI-zalen, het Olympisch Stadion én het Vondelpark.

Het draait om de ervaring

Hoewel de deelnemers zich voorbereiden om op te treden tijdens de World Gymnaestrada, is het doel veel meer dan alleen de prestatie op zich. Het draait om de hele ervaring, de festiviteiten en het gevoel van verbondenheid. De trots om hun land te vertegenwoordigen geeft het evenement een licht Olympisch gevoel. Gymsporten van over de hele wereld komen samen, na enkele jaren herenigd te zijn, waarbij internationale vriendschappen worden versterkt en taal- en cultuurverschillen worden overbrugd.

Janssen-Fritsen trotse leverancier van het turnmateriaal!

Janssen-Fritsen is trotse leverancier van het turnmateriaal voor de World Gymnaestrada 2023! Ook zijn wij gedurende het sportevenement present op meerdere locaties in en rondom de RAI in Amsterdam. Bezoek onze locatie buiten en binnen!

Buiten

Op het buitenplein bij de RAI in Amsterdam zullen wij aanwezig zijn met een grote installatie freerun-producten van het parkour-merk Brick! Freerunvereniging Commit 040 uit Eindhoven zal aanwezig zijn met een aantal ervaren freerunners, om bezoekers de producten te presenteren en uit te nodigen om ook zelf een oefening te wagen! Dat belooft geweldig te worden!

Binnen

Binnen bij de RAI in Amsterdam presenteert Janssen-Fritsen het indoor beweegplein, met een aantal van onze producten. Ook onze partners SPIETH Gymnastics, BigAirBag en Commit 040 zullen aanwezig zijn! Kom een praatje met ons maken! Wij kijken uit naar mooie dagen!

Reis jij ook af naar de hoofdstad voor dit bijzondere sportevenement? Wij hopen jou daar te mogen treffen! Bezoek onze freerun-installatie buiten of neem een kijkje binnen in de RAI bij onze stand! Graag tot ziens bij de World Gymnaestrada 2023 in Amsterdam!