De winnaar van de Basketbal Challenge is bekend! Bekijk hier de video van de loting!
Vragen? Bel ons op 0492-530930

Publiek beleeft een inspirerende ASM Open Dag in Amersfoort!

René Wormhoudt, Martijn Postuma en Jorick Hendriksen geven een introductie over het Athletic Skills Model met theorie én praktijk!

Allemaal verzamelen in Amersfoort!

Op donderdag 30 mei organiseerde het team van het Athletic Skills Model (ASM) in samenwerking met Janssen-Fritsen en Sika-Pulastic een open dag in Amersfoort. In de nieuwe ASM PLAYCE sportzaal van de Sportacademie MBO werd een presentatie gegeven over het beweegconcept. Daarna kreeg het publiek de kans om deel te nemen aan een work-out om de theorie in de praktijk te ervaren. Het was een boeiende en leerzame ochtend.

Vanuit alle hoeken van het land

De ASM open dag was speciaal georganiseerd voor gemeentebeleidsmakers, schoolteamleiders, sporthalbeheerders, sportservice-organisaties en anderen die geïnteresseerd zijn in het Athletic Skills Model. Het publiek kwam uit alle hoeken van het land; sommigen hadden er zelfs 2,5 uur reistijd voor over om bij deze open dag aanwezig te kunnen zijn. Founder René Wormhoudt gaf een inspirerende presentatie over het ontstaan van het ASM en benadrukte het belang van veelzijdig bewegen voor de fysieke en mentale ontwikkeling van een atleet. Martijn Postuma besprak vervolgens de mogelijkheden van het ASM in een sportaccommodatie.

ASM founder René Wormhoudt vertelt over de urgentie van veelzijdig bewegen ASM founder René Wormhoudt vertelt over de urgentie van veelzijdig bewegen

John van der Horst, namens Janssen-Fritsen, vertelt over de mogelijkheden met toestellen, producten en complete zaalinrichting John van der Horst, namens Janssen-Fritsen, vertelt over de mogelijkheden met toestellen, producten en complete zaalinrichting

Software en hardware

Wie met ASM aan de slag wil, moet zich voorbereiden met zowel theoretische kennis (software) als praktische hulpmiddelen (hardware). Wat betreft de theorie kan men deelnemen aan een ASM-cursus of -opleiding. Dat het ASM al actief leeft in de sportwereld bleek ook vandaag, toen enkele oud-deelnemers enthousiast vertelden over hun ervaringen van een cursus en/of opleiding. De praktische hulpmiddelen omvatten producten, toestellen en het inrichten van sportzalen. Janssen-Fritsen en Sika-Pulastic bieden diverse oplossingen aan. In onze webshop vind je een groot aantal ASM-producten. Bekijk ook onze zaalinrichting-pagina voor meer informatie over de beschikbare toestellen en mogelijkheden voor de inrichting van een gymzaal of sporthal.

En niet te vergeten: de praktijk!

Net zoals een recept niets betekent zonder de ingrediënten en de uitvoering, heeft de ASM-theorie geen waarde zonder hulpmiddelen en de praktijk. In het laatste gedeelte van deze open dag nam Jorick Hendrisen, ook onderdeel van de Athletic Skills Company, het publiek mee de zaal in voor een demonstratie.

Wil je meer te weten komen over het Athletic Skills Model? Download dan de speciale ASM brochure. Voor alle mogelijkheden wat betreft producten en toestellen kun je een kijkje nemen in onze webshop voor een uitgebreid assortiment aan ASM-producten. Voor meer informatie over de inrichting van een gymzaal of sporthal met ASM-toestellen, bekijk onze zaalinrichting-pagina. Hier vind je alles wat je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van het ASM in jouw sportaccommodatie.