Vragen? Bel ons op 0492-530930

SmartClips kerstaanbieding 2022

Profiteer tot en met 31 december 2022 van een hoge korting bij aanschaf van de SmartClips basisset. Nu voor 995,00 euro! Start nog deze winter met het interactief maken van al jouw sportieve activiteiten! De korting wordt automatisch verrekend in de winkelmand.

Clip & klaar > bewegen maar!

De basisset SmartClips bestaat uit 8 SmartClips en een tablet (voorzien van app!), geleverd in een stevige koffer die tevens als oplaadpunt voor de Clips gebruikt kan worden. Iedere Clip heeft een lichtje en een bewegingssensor. De Clip kan binnen een bereik (in te stellen via de app) beweging constateren en het lampje doven. Via de tablet krijg je een melding van de Clip. Plaats de SmartClips in een beweegparcours en je kunt snel en eenvoudig metingen van jouw deelnemers verrichten.

Maak de bekende spelletjes in de gymzaal nog leuker, zoals Apenkooien! Start een spelletje Capture The Flag en vervang de traditionele vlag door een aantal SmartClips en laat ze een voor een oplichten. De mogelijkheden zijn eindeloos zolang je jouw creativiteit in de strijd gooit!

De basisset, t/m 31 december 2022 voor: 995,00 euro!


Doe mij maar zo'n koffer!