De winnaar van de Basketbal Challenge is bekend! Bekijk hier de video van de loting!
Vragen? Bel ons op 0492-530930

Vijf redenen waarom de MultiBall onmisbaar is in jouw school of sportaccommodatie

De MultiBall is een innovatief all-in-one gameplatform om immersive gaming mogelijk te maken in combinatie met sport en beweging. Een uitstekend product als aanvulling in iedere gymzaal, sporthal of andere accommodatietype. In deze blog geven wij vijf redenen waarom!

1. De MultiBall zorgt voor immersive gaming in combinatie met sport en beweging

Ben je op zoek naar een manier om sport en beweging leuker en toegankelijker te maken voor meer mensen? Dan is de MultiBall een uitstekende oplossing. Dit innovatieve systeem biedt een uitgebreid spelplatform waarbij de gebruiker met fysieke beweging digitale spellen kan spelen. De MultiBall bestaat uit een projector, een lijst met dieptecamera en luidsprekers, en een spelcomputer die alle informatie verwerkt in het spelverloop. Een normale muur verandert met de MultiBall in een immersive game-ervaring die iedere gebruiker weet te prikkelen. Spelletjes spelen is een prachtige motivator voor mensen om te sporten en te bewegen, en de MultiBall maakt dit mogelijk; in iedere ruimte – gymzaal – school – sportaccommodatie – you name it!

2. De MultiBall is een all-in-one speloplossing

De Multiball is een totaaloplossing, met alle componenten in één pakket. Dit maakt de MultiBall snel te realiseren in iedere ruimte, en het product is direct te gebruiken. Voorzien van een hoge kwaliteit projector voor haarscherp beeld, een uitstekend geluidssysteem met luidsprekers in de lijst aan de muur en een flink arsenaal aan spellen en andere mogelijkheden binnen het MultiBall systeem. Installeer je een MultiBall in jouw gymzaal, sporthal, aula of ontvangstruimte. Met de MultiBall ben je gegarandeerd van een non-stop 24/7 inzetbare speloplossing.

De MultiBall is voorzien van een groot assortiment spellen

3. De MultiBall voelt zich in iedere ruimte thuis

Hoewel de MultiBall vaak wordt geïnstalleerd in een gymzaal of sporthal, wilt dat absoluut niet zeggen dat je het product niet ergens anders kunt gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een aula, ontvangstruimte of een vrijetijdsaccommodatie; de MultiBall is altijd een goede aanvulling. In principe is een balbestendige muur voldoende. De projector en de lijst met dieptecamera en luidsprekers worden los van elkaar in de ruimte geplaatst, en dankzij het zorgvuldig afstellen van het systeem kun je alle mogelijkheden van de MultiBall benutten – ongeacht het type ruimte!

Er zijn drie verschillende versies van de MultiBall; de Mini, Club en Pro. Zo kan de MultiBall van klein tot groot formaat terecht in iedere ruimte. Ook helpen wij jou bij iedere stap van de realisatie; vanaf een helder adviesgesprek en het inmeten van de locatie tot en met zorgvuldige montage en gereedmaken.

4. De MultiBall is zoveel meer dan ‘alleen’ een speloplossing

Hoewel het spelen van spelletjes de hoofzakelijke reden is voor de ontwikkeling van de MultiBall, is het systeem ook ontworpen voor andere type van gebruik. De MultiBall is ook een uitstekende presentatietool. Haarscherp beeld via de projector, een uitstekend geluidssysteem, de vaste koppeling met de computer en de mogelijkheid om via een Chromecast beelden te projecten vanaf andere (mobiele) apparaten. De switch tussen de spelmodus en de presentatiemodus is via het menu snel en eenvoudig te maken.

5. De MultiBall is de volgende stap in gamification voor de gymles

De traditionele aanpak van bewegingsonderwijs richt zich op het aanleren van vaardigheden via oefeningen gerelateerd aan leerlijnen zoals mikken, balanceren en springen. Recentelijk is er een verschuiving naar het toepassen van spelelementen in 'standaard' oefeningen, wat gamification wordt genoemd. Dit fenomeen wordt breed toegepast omdat games leuk en ontspannend zijn en hun elementen positief kunnen bijdragen aan diverse situaties, waaronder in het bewegingsonderwijs. De MultiBall is een veelzijdige oplossing waarmee gebruikers spelletjes kunnen spelen, en tegelijkertijd kunnen bewegen en oefenen.

Ik wil graag meer informatie over de MultiBall!
Contactgegevens
* Dit veld is verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacybeleid en Gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *

Wil jij een advies op maat?

Ben jij geïnteresseerd in een MultiBall voor jouw gymzaal, sporthal of andere ruimte? Wij denken graag met jou mee! Als je graag in gesprek wilt met een van onze vertegenwoordigers over de mogelijkheden voor jouw accommodatie, vul dan het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op over het plannen van een geschikt moment. De MultiBall is een snel te realiseren oplossing in vrijwel ieder type ruimte; wij informeren jou graag over alle mogelijkheden voor jouw case!