Clip 'n Climb Amsterdam

Het eerste Clip ’n Climb center van Nederland heeft haar deuren geopend in Amsterdam. Ontdek de WOW-factor van Clip ’n Climb!

Clip 'n Climb Amsterdam klimmen Janssen-Fritsen

Clip 'n Climb Amsterdam klimcentrum Janssen-Fritsen 

100e
Het is het 1e center in Nederland en het 100e Clip ’n Climb center van de wereld. In meer dan 30 landen is er nu een Clip ’n Climb center; van Colombia tot China en van Zuid-Afrika tot Finland.

Wat is Clip ’n Climb?
Clip ’n Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun! Het grote verschil met het traditionele klimmen is dat deelnemers bij Clip ’n Climb geen klimpartner nodig hebben. De automatische zekeringstechnologie TruBlue zorgt daarvoor. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen direct aan de slag. Clip ’n Climb creëert op deze manier een dynamische en veilige klimervaring. 

Alle klimchallenges zijn uitgevoerd in vrolijke kleuren. Probeer je snelheidsrecord te verbeteren! Of durf je de sprong te wagen van de 7m hoge Leap of Faith?
Elke challenge heeft 3 moeilijkheidsniveaus en bij sommige challenges kan je met 2 of zelfs 3 deelnemers tegelijkertijd klimmen! In Clip ’n Climb Amsterdam kan je met 40 klimmers 20 challenges beklimmen. De challenges hebben een hoogte tot 8.4m!

De WOW-factor
Op elke hoogte kan je de challenge loslaten, waarna je automatisch langzaam daalt en veilig wordt afgezet op de speciale vloer.
Om te klimmen heb je geen klimopleiding of klimervaring nodig! Clip ’n Climb is dus echt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Je kan al met Clip ’n Climb beginnen op de leeftijd van 4 jaar. Heb je het eenmaal gezien, dan moet je gewoon gaan klimmen! Dit is de WOW-factor van Clip ’n Climb.

Hoe werkt een klimsessie?
Elke klimsessie begint met een instructie van 15 minuten. Tijdens deze instructie worden de veiligheidsregels uitgelegd, wordt het vastclippen van de klimgordels gedemonstreerd en kijk je naar de instructiefilm. Na de instructie kan je aan de slag in de Clip ’n Climb hal. Tijdens de klimsessie van 1 uur zijn er instructeurs aanwezig om je te helpen. 

Clip 'n Climb Amsterdam klimhal Janssen-Fritsen Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen

Een actief uitje
Clip ’n Climb is een klimactiviteit die zich uitstekend leent voor:
•    Sportdagen
•    Verjaardagspartijtje/kinderfeestjes
•    Bedrijfsuitjes en teambuilding 
•    Schooluitstapjes

In Family Active Amsterdam, gelegen aan sportpark Kadoelen, wordt Clip ’n Climb gecombineerd met een indoor speelparadijs en een trampolinehal.            

Lees meer over Clip 'n Climb >

Clip 'n Climb klimhal Amsterdam Janssen-Fritsen

Is Clip 'n Climb ook iets voor uw locatie?

Maak een afspraak!

Vul de naam van uw organisatie in

Kies de juiste titel

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw familienaam in

Vul hier uw straatnaam, huisnummer

Vul hier de postcode van uw gemeente in

Vul hier de naam van uw gemeente in

Vul hier uw telefoonnummer in

Vul hier uw e-mailadres in

Stel hier uw vraag

Geen enkele actie missen? 
Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Selecteer ja om de nieuwsbrief te ontvangen.

Ik ga akkoord met de gegevensverwerking zoals in het privacy statement.

CAPTCHA image