Recent ingerichte sportzalen

Sporthal Weert

30-09-2012 , Nederland , Weert

  • WEERT 2966 2 420x240
  • WEERT 2981 2 420x240
  • WEERT 2994 2 420x240
  • WEERT 3023 2 420x240

Sporthal W.M.L Weert

In opdracht van de gemeente Weert heeft Janssen-Fritsen een multifunctionele sporthal ingericht.

Deze sporthal is gebouwd met wanden die een zeer goede akoestiek garanderen, waardoor de geluidsbelasting bijzonder laag is geworden.

Voor de inrichting is gekozen voor het multifunctionele JF-concept. De hal kan in zijn geheel worden gebruikt maar ook effectief in 3 delen van 16x30 meter worden opgesplitst. Hierbij is in elk van de delen zowel voor het bewegingsonderwijs als voor verschillende sporten de mogelijkheid om een groot aantal bewegingssituaties te scheppen.

Het gebruik van manuele plafondunits in combinatie met telescopische palen maakt het creëren van uitdagende bewegingssituaties een “karwei” van slechts enkele minuten.

De totale obstakelvrijheid van de wanden, zelfs van de wanden met horizontaal verstelbare klimramen, maakt de delen en de complete hal tot een veilig centrum voor zowel recreatief sporten als voor topsport.

Dankzij een combinatie van wandbaskets en elektrisch ophijsbare Monotubes kan er in alle richtingen basketbal gespeeld worden. Door het combineren van vaste baskets en basketbaltorens kan er met beperkte middelen in elk zaaldeel op niveau worden gespeeld. Hetzelfde geldt voor de overige balsporten. Deze sporthal is met recht een multifunctioneel geheel.

Terug