Head Rush- veilig klimmen!

 

Janssen-Fritsen is een officieel Head Rush Service Center en staat in voor de (her)keuring en verplichte jaarlijkse inspectie van alle Head Rush producten.
Dit is uniek, daar er maar enkele Head Rush Service Centers over de hele wereld zijn. 

Head Rush Technologies is een ingenieurs- en ontwerpbureau in hart en nieren. Ze zoeken naar een manier om technologie en technische expertise te gebruiken om avontuurlijke ervaringen voor gebruikers beter te maken en faciliteitsoperators te helpen hun bedrijf te verbeteren.

Er zit een verhaal achter alle producten en elk verhaal begint met het zoeken naar verbeterde avonturenervaringen. Alles wat ontworpen en geproduceerd wordt, is gemaakt met drie doelen voor ogen: avontuurlijke ervaringen verbeteren voor de eindgebruikers, de bedrijfsactiviteiten verbeteren en risico's beperken. HeadRush is het enige bedrijf dat magnetische remtechnologie gebruikt in klim-, vrije val- en ziplineapparatuur en daadwerkelijk het verschil laat zien.

De Head Rush-producten zijn speciaal ontworpen voor de klimindustrie en worden nu over de hele wereld gebruikt in sportscholen, binnen- en buitenklimmuren, recreatie- en trainingscentra, kampen, universiteiten en overal waar mensen een betrouwbare valbeveiliging nodig hebben. 

Wij kunnen voor u de jaarlijkse certificering voor de TruBlue, ZipSTOP of QUICKjump uitvoeren en hiervoor maatwerk leveren.

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op om af te stemmen wat uw wensen zijn.

Contact