Janssen-Fritsen realiseert eerste High Performance Freestyle Trampoline Center

17 Januari 2018

Breda heeft met het High Performance Freestyle Trampoline Center een primeur in handen. Cross Jumps Breda heeft er een nieuwe hal bij met 400 vierkante meter professionele trampolines. De nieuwe springhal is enkel voor geoefende freestylers en gymnasten. Dit is uniek in Nederland.

De trampolines die in de nieuwe hal staan, zijn professionele trampolines overeenkomend met de modellen die worden gebruikt tijdens wedstrijden en Olympische Spelen. Trampolineparken in Nederland waren tot nu toe vooral gericht op Fun en ongeoefende springers. Cross Jumps Breda is het eerste High Performance trampolinepark van Nederland met alleen maar professionele trampolines voor geoefende freestylers en gymnasten.

In de nieuwe ‘Cross Jumps Gymnastics' trampolinehal gelden andere regels dan in het Fun trampolinepark. Zo krijg je bijvoorbeeld valinstructies voordat je de trampolines mag betreden. Om de veiligheid maximaal te garanderen, voldoet dit High Performance Freestyle Trampoline Center uiteraard volledig aan alle geldende normen. Het center heeft de TÜV-keuring dan ook vlekkeloos doorstaan.