Vragen? Bel ons op 0492-530930

Complete speellokaal-inrichting

Maak kennis met onze Jumper-pakketten!

Aanvraagformulier Jumper-pakket
* Dit veld is verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *

Jumper pakket 1: Start to Jump


Dit pakket bestaande uit een jumper en een mini springplank is voor onze allerkleinste springers. Het is grensverleggend, intensief, motiverend, leuk en het beïnvloed het ontwikkelingsniveau op een uitdagende manier. 

Jumper pakket 2: Jumper & Jumper


Met Jumper & Jumper klim je in je eigen tempo, behaal je persoonlijke doelen en ervaar je succes! Het pakket bestaat uit twee jumpers en een tussendek met koppelconstructie. Met deze accessoires creëer je het ultieme verhoogde vlak voor nog veel meer uitdaging. 

Jumper pakket 3: Jumping Around


Dit pakket bestaat uit een jumper, een duikelstang en een complete bobbelbaan (inclusief nóg een jumper). Deze set is gevarieerd, leuk, intensief, oneindig combineerbaar, leerzaam, eenvoudig aan te passen en het sluit aan bij motorisch leren. Laat kinderen hun grenzen ontdekken; niets is verkeerd!

Actievoorwaarden:


Deze actie is niet te combineren met andere acties en/of kortingen.
In week 52 is ons kantoor gesloten en zijn wij dus niet bereikbaar. Uiteraard kunt u in deze periode, via het bovenstaande formulier, een aanvraag doen voor deze pakketten. Indien u binnen week 52 een aanvraag doet nemen wij deze in de eerste week van januari 2023 in behandeling.