Select your service!

Als u kiest voor onderhoud bij Janssen-Fritsen, bent u zeker van veiligheid. In ons basispakket zit een T-SPEC inspectie en klein onderhoud van uw sportzaal.

Bovendien halen wij gratis uw oude en afgekeurde materialen op voor de Sports for Children Foundation. Na het opknappen door vrijwilligers worden de toestellen geschonken aan scholen in Oost-Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

Naast ons basispakket kunt u kiezen voor extra opties. Select your service!

Ophalen oude materialen door Sports For Children

We halen oude toestellen bij u op. Sports for Children knapt ze op en zorgt dat ze bij scholen en sportverenigingen in Oost-Europa terecht komen. Zodat zij ook kunnen sporten en spelen met goed materiaal.

Vervangen TL-lampen

Indien u zorgt voor de juiste TL-lampen vervangen wij tegen een aanvullend contract uw defecte lampen tijdens het jaarlijkse onderhoud.

Opfrisbeurt berging

Naast de jaarlijkse inspectie verzorgen wij met deze optie tegen een aanvullend contract ook het schoonmaken, opruimen en opnieuw inrichten van uw materialenberging. Op deze manier krijgt ook deze ruimte een jaarlijkse opfrisbeurt.

Gratis meerjarenonderhoudsplan (MJOP)

Hoe voorkomt u dat u voor verrassingen komt te staan? Met ons gratis jaarlijks meerjaren onderhoudsplan per zaal ziet u welke kosten u in de toekomst kunt verwachten. Op deze manier kunt u tijdig begroten en reserveren.

Controle spelmateriaal en ballen

Wij kunnen tegen een aanvullend contract ook de conditie en aantallen van uw klein spelmateriaal en ballen inventariseren en rapporteren. Tevens ontvangt u een offerte op maat om deze materialen aan te vullen en te vervangen.

Inspectie klimwand

Wij kunnen tegen een aanvullend contract ook uw klimwand jaarlijks inspecteren.

Altijd een complete set goede ballen

Voor een vast bedrag per jaar per zaal zorgen wij ervoor dat uw basketballen, volleyballen, voetballen en handballen in topconditie blijven. Versleten ballen vervangen wij door nieuwe. Alle oude ballen schenken we aan een goed doel via de Sports for Children Foundation.

Gratis akoestische meting

Bij het afsluiten van een 3-jarig onderhoudscontract krijgt u gratis een eenmalige akoestische meting met rapportage en advies. Zo kunt u kijken hoe het gesteld is met de akoestiek in uw sportlocatie en wat er nodig is om dit aan te passen naar een veilige norm.