Tot en met 31 maart 30% korting op de Airtrack Maximum tumblingbanen en Air Beam evenwichtsbalken!
Vragen? Bel ons op 0492-530930

Accommodatietypes

Gymzaal inrichting

Moet je gymzaal overdag gebruikt kunnen worden voor het bewegingsonderwijs van de basisschool en ‘s avonds door de plaatselijke basketbalvereniging? Janssen-Fritsen kan je helpen altijd een optimale invulling te geven aan alle beweegactiviteiten die in jouw zaal moeten plaatsvinden.

Met onze concepten en jouw ideeën werken we samen een inrichtingsplan uit. We vinden altijd een oplossing voor veilig bewegen in jouw accommodatie. Ook als de middelen beperkt zijn.

Meer over gymzaal inrichting

Bestel gymmaterialen

Speellokaal inrichting

Speellokalen zijn vaak relatief klein. Belangrijk is dan dat je de toestellen veelzijdig kunt gebruiken en op diverse manieren kunt combineren.

Janssen-Fritsen besteedt de grootst mogelijke zorg aan producten voor het speellokaal. De materialen die we gebruiken voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn afgestemd op gebruik door bewegende kinderen.

We bekijken graag samen wat er mogelijk is voor jouw locatie. Want als het om kinderen gaat, is alleen het beste goed genoeg.

Meer over speellokaal inrichting

Bestel speellokaal materialen

Sporthal inrichting

Een sporthal is het paradepaardje voor de binnensport in elke gemeente. Samen met jou zoekt Janssen-Fritsen naar een optimale indeling. De gebruiksbelangen van de sportverenigingen en de scholen brengen we met elkaar in balans. Mogelijke oplossingen kunnen bijvoorbeeld het obstakelvrij maken van wanden zijn en een slimme verdeling van zaaldelen voor de avondverhuur of het gebruik overdag.

Meer over sporthal inrichting

Bestel sportmaterialen

Turnhal inrichting

Turnen vraagt enorm veel toewijding. Alleen dan lukt het je elk detail tot in de perfectie te leren beheersen. Voor het inrichten van een turnhal is hetzelfde soort toewijding nodig plus kennis.

Janssen-Fritsen heeft turnspecialisten in huis die ervaring hebben opgedaan in binnen- en buitenland. Met hen kun je tot in detail over de wensen en eisen voor jouw hal praten. Ze zorgen ervoor dat je in je hal turntoestellen krijgt die zijn ontworpen voor internationale wedstrijden of speciaal voor veelvuldig trainen.

Meer over turnhal inrichting

Bestel turnmaterialen