Tot en met 31 maart 30% korting op de Airtrack Maximum tumblingbanen en Air Beam evenwichtsbalken!
Vragen? Bel ons op 0492-530930

Sporthal inrichting

Altijd up-to-date Altijd up-to-date

Om wedstrijdsporten te kunnen faciliteren moet je sporthal voldoen aan de meest actuele regelgeving en normen van de diverse sportbonden en koepels. Janssen-Fritsen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan je helpen je sporthal steeds up-to-date te houden. Bijvoorbeeld door te helpen met een gedetailleerde indelings- en belijningstekening. Om wedstrijdsporten te kunnen faciliteren moet je sporthal voldoen aan de meest actuele regelgeving en normen van de diverse sportbonden en koepels. Janssen-Fritsen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kan je helpen je sporthal steeds up-to-date te houden. Bijvoorbeeld door te helpen met een gedetailleerde indelings- en belijningstekening.

Voor elk wat wils Voor elk wat wils

Janssen-Fritsen heeft ook alle toestellen die je nodig hebt. Voor het hoogste niveau (aantoonbaar met certificaat) en voor alle onderliggende trainings- en onderwijsopstellingen kun je bij ons terecht. Daarnaast kunnen we je helpen om in ieder zaaldeel een drie- of vierdeling voor spelsporten te creëren. Daarmee kom je tegemoet aan de veelgehoorde wens om met kleine groepen intensief te kunnen oefenen. Janssen-Fritsen heeft ook alle toestellen die je nodig hebt. Voor het hoogste niveau (aantoonbaar met certificaat) en voor alle onderliggende trainings- en onderwijsopstellingen kun je bij ons terecht. Daarnaast kunnen we je helpen om in ieder zaaldeel een drie- of vierdeling voor spelsporten te creëren. Daarmee kom je tegemoet aan de veelgehoorde wens om met kleine groepen intensief te kunnen oefenen.

Eigen ontwikkeling Eigen ontwikkeling

Klimramen die ook haaks op de wand kunnen draaien, plafondunits aan verlagingsconstructies, plafondbasketbalinstallaties en wedstrijdbasketbaltorens. We hebben ze in eigen huis ontwikkeld en beschikken over zeer veel ervaring met levering en installatie. Klimramen die ook haaks op de wand kunnen draaien, plafondunits aan verlagingsconstructies, plafondbasketbalinstallaties en wedstrijdbasketbaltorens. We hebben ze in eigen huis ontwikkeld en beschikken over zeer veel ervaring met levering en installatie.
Meer over ons ambacht

Tribunes Tribunes

Om publiek deelgenoot te kunnen maken van de wedstrijden heb je tribunes nodig. Wij leveren zeer hoogwaardige vaste, verplaatsbare en telescopische tribunes, handbediend of elektrisch. De afwerking kan geheel in lijn gebracht worden met de overige wanden van de hal. Om publiek deelgenoot te kunnen maken van de wedstrijden heb je tribunes nodig. Wij leveren zeer hoogwaardige vaste, verplaatsbare en telescopische tribunes, handbediend of elektrisch. De afwerking kan geheel in lijn gebracht worden met de overige wanden van de hal.
Meer over tribunes

Advies nodig bij de inrichting van jouw sporthal? Advies nodig bij de inrichting van jouw sporthal?

Onze accountmanagers staan je graag met raad en daad terzijde als je een nieuwe sporthal overweegt. Betrek ons op tijd in het ontwikkeltraject. Dan zorgen wij dat de staal- en grondvoorzieningen op de juiste plek zitten en je sporthal optimaal kan worden ingericht. Onze accountmanagers staan je graag met raad en daad terzijde als je een nieuwe sporthal overweegt. Betrek ons op tijd in het ontwikkeltraject. Dan zorgen wij dat de staal- en grondvoorzieningen op de juiste plek zitten en je sporthal optimaal kan worden ingericht.
* Dit veld is verplicht
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Privacy *