Clip 'n Climb klimwanden

Clip ’n Climb. De naam zegt alles al: clip jezelf vast en climb (klim) naar boven! Zo simpel is het.
Gezekerd met het automatische veiligheidssysteem TruBlue kan je veilig tot 10 meter hoogte klimmen.
En klimkennis…is niet nodig!

Wat is Clip ’n Climb?
Clip ’n Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun! Het grote verschil met het traditionele klimmen is dat deelnemers bij Clip ’n Climb geen klimpartner nodig hebben. De automatische zekeringstechnologie TruBlue zorgt daarvoor. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen direct aan de slag met verschillende challenges. Clip ’n Climb creëert op deze manier een dynamische en veilige klimervaring.

Doelgroep
Doordat elke challenge uniek is en op maat gemaakt kan worden, zijn de activiteiten uitdagend voor alle deelnemers. Zo kan je al met Clip ’n Climb beginnen op de leeftijd van 4 jaar. Het is laagdrempelig en daarmee geschikt voor iedereen!

Clip ’n Climb centers Nederland
Start je klimavontuur in Nederland! Sinds 2016 zijn er al verschillende Clip ’n Climb centra geopend. Op dit moment zijn er 5 Clip ’n Climb centra in Nederland open; Amsterdam, Kerkrade, Sittard, Utrecht en Eindhoven Best. In november Leeuwarden. In totaal zijn er inmiddels wereldwijd meer dan 180 Clip ’n Climb centra!  

In Family Active Amsterdam, gelegen aan sportpark Kadoelen, wordt Clip ’n Climb gecombineerd met een indoor speelparadijs en een trampolinehal. Er staan 20 verschillende klimchallenges voor je klaar, uitgevoerd in vrolijke kleuren en moeilijkheidsniveaus. Ook is er de ruimte om met 2 of zelfs 3 deelnemers tegelijkertijd te klimmen tot een hoogte van 8.4m!

De WOW-factor
Op elke hoogte kan je de klimwand loslaten, waarna je automatisch daalt en veilig wordt afgezet op de speciale vloer. Een klimopleiding of klimervaring is daarom niet nodig! Clip ’n Climb is dus echt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Heb je het eenmaal gezien, dan moet je gewoon gaan klimmen! Dit is de WOW-factor van Clip ’n Climb.

Uitdagingen
Bezoekers van de Clip ‘n Climb centra zijn vooral op zoek naar een uitdaging. Er kunnen wel 30 verschillende uitdagingen in een Clip ’n Climb hal geïnstalleerd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos; Clip 'n Climb is al mogelijk in een hal van 250 m2 vloeroppervlak. 

 Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen  

Een actief uitje
Clip ’n Climb is een klimactiviteit die zich uitstekend leent voor:
•    Sportdagen
•    Verjaardagspartijtje/kinderfeestjes
•    Bedrijfsuitjes en teambuilding 
•    Schooluitstapjes

Contact

Vul de naam van uw organisatie in

Kies de juiste titel

Vul hier uw voornaam in

Vul hier uw familienaam in

Vul hier uw straatnaam, huisnummer

Vul hier de postcode van uw gemeente in

Vul hier de naam van uw gemeente in

Vul hier uw telefoonnummer in

Vul hier uw e-mailadres in

Stel hier uw vraag

Geen enkele actie missen? 
Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Selecteer ja om de nieuwsbrief te ontvangen.

Ik ga akkoord met de gegevensverwerking zoals in het privacy statement.

CAPTCHA image