Clip 'n Climb klimwanden

Clip ’n Climb. De naam zegt alles al: clip jezelf vast en climb (klim) naar boven! Zo simpel is het.
Gezekerd met het automatische veiligheidssysteem TruBlue kan je veilig tot 10 meter hoogte klimmen.
En klimkennis…is niet nodig!

Wat is Clip ’n Climb?
Clip ’n Climb is een laagdrempelige klimactiviteit vol uitdaging en fun! Het grote verschil met het traditionele klimmen is dat deelnemers bij Clip ’n Climb geen klimpartner nodig hebben. De automatische zekeringstechnologie TruBlue zorgt daarvoor. Klimmers hoeven zich alleen maar vast te clippen en kunnen direct aan de slag. Clip ’n Climb creëert op deze manier een dynamische en veilige klimervaring. 

Brede doelgroep
Clip 'n Climb heeft meer dan 35 verschillende klimchallenges. Elke challenge is uniek en kan op maat gemaakt worden. 
Clip ’n Climb is uitdagend voor de deelnemers, maar ook erg leuk om als toeschouwer naar te kijken. Het is laagdrempelig en geschikt voor alle leeftijdsgroepen.

 Clip 'n Climb Amsterdam Janssen-Fritsen  

De WOW-factor
Op elke hoogte kan je de klimwand loslaten, waarna je automatisch daalt en veilig wordt afgezet op de speciale vloer.
Om te klimmen heb je geen klimopleiding of klimervaring nodig! Clip ’n Climb is dus echt voor alle leeftijden en ervaringsniveaus. Je kan al met Clip ’n Climb beginnen op de leeftijd van 4 jaar. Heb je het eenmaal gezien, dan moet je gewoon gaan klimmen! Dit is de WOW-factor van Clip ’n Climb.

Uitdagingen
Bezoekers van de Clip ‘n Climb centra zijn vooral op zoek naar een uitdaging. Er kunnen wel 30 verschillende uitdagingen in een Clip ’n Climb hal geïnstalleerd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos; Clip 'n Climb is al mogelijk in een hal van 250 m2 vloeroppervlak. 

In Amsterdam ligt een Clip ’n Climb hal aan sportpark Kadoelen. Hier staan 20 challenges klaar om in te klimmen. 

Meer weten?